Pasha Pozdniakova kuumissa kuvissa – nyt myös kirjaimellisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova nähtiin taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on jo yksin Instagramissa jo lähes puolitoista miljoonaa seuraajaa. Pasha on yksi kansainvälisesti seuratuimmista suomalaisista somejulkkiksista.

Nyt Pasha poseeraa talvipakkasten kunniaksi sisätiloissa takan edessä niukassa topissa lämmitellen. Samalla hän kysyy seuraajiltaan kumman kahdesta kuvasta he valitsisivat.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.