Rattijuopon poskeen oli tatuoitu Teslan logo – ajeli 90-luvun pakettiautolla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisin pidätyskuvat ovat normaali tapa ikuistaa rikoksesta epäilty Yhdysvalloissa. Kuvat julkaistaan tietokantaan, mikä on kaikkien kansalaisten katseltavissa. Nyt Jordan Lindsey on erottunut joukosta, sillä hänen poskessaan on tatuoituna Teslan logo.

Poliisi

Huumorikerrointa lisää se, että Lindsey pidätettiin rattijuopumuksesta. Hän ei kuitenkaan ajellut Teslalla poliisin pysäyttäessä. The Smoking Gun kertoo 25-vuotiaan miehen olleen liikkeellä vuoden 1992 GMC Safari -minipakettiautolla Chicagon lähellä sijaitsevassa Elmhurstin kaupungissa.

Mies oli alkoholin vaikutuksen alaisena, eikä hänellä ollut edes voimassa olevaa ajokorttia. Hän vapautui sellistä maksettuaan takuusumman. Lindsey saa tuomionsa myöhemmin joulukuussa. Teslaa hän tuskin saa ainakaan lähitulevaisuudessa.