Temptation Islandin kaunotarten intiimit kuvat someen: ”Olet rakas”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin alkanut Temptation Island Suomi -ohjelman kymmenes tuotantokausi marssitti televisiokatsojien eteen myös joukon sinkkuja, joiden tehtävä on vietellä ohjelmaan osallistuvia seurustelevia pareja. Mukana ovat myös sinkkunaiset Jasmine ja Roosa.

Laukaalainen Roosa täyttää nyt 19-vuotta ja häntä onnittelee näyttävästi niin ikään sinkkuna Temptation Island Suomessa mukana ollut 21-vuotias tamperelainen Jasmine. Tämän parivaljakon tavallista läheisempi suhde alkoi jo matkalla kohteeseen, ja tämä näkyy myös Jasminen somepäivityksessä.

Synttäritoivotusten yhteydessä Jasmine julkaisi nimittäin kuvasarjan, jossa nuoret naiset suutelevat intiimistä jo realitysarjan kuvauksissa. Toisessa kuvassa he halaavat toisiaan hellästi. Myös kuvatekstistä välittyy, että heidän välillään on tavallista syvempää ystävyyttä.

– Me nähtiin Roseyn kanssa ekaa kertaa junassa tampere-helsinki matkalla, kun lähdettiin reissuun. Helsingin päässä oltiin hotellissa huonekavereita, ja heti silloin mulla oli hänestä sellanen fiilis, että mulla ois vähän niinku hölmö pikkusisko, Jasmine kirjoittaa Roomasta.

– Hän osaa myös tehdä hotellihuoneesta uimahallin, ihan vaan käymällä suihkussa 🪄✨

Olet rakas ja tää on sun päivä, Jasmine päättää viestinsä.