Candy Charms peppu pystyssä – fanit sekosivat rohkeasta kuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen aikuisviihdetähti Candy Charms nauttii ampiaisvyötärönsä esittelemisestä sosiaalisessa mediassa. Naisen muhkeat muodot ovat plastiikkakirurgien aikaansaannoksia, joita hän esittelee auliisti paljastavissa asuissa.

Kurvittaren otokset ovat usein niin rohkeita, että niitä on mahdollista esitellä vain linkin takana. Nyt kohukaunotar esittelee takapuoltaan somekuvassa, joka löytyy Instagramista tämän linkin takaa. Kuvan kommenteista voidaan huomata miten Candy fanit riemastuivat saatuaan idolistaan rohkeaa kuvamateriaalia.

Lontoossa asuva Candy Charms on kertonut avoimesti kauneusleikkauksistaan. Hänelle tehtiin viime vuonna rasvansiirto, jossa poistettiin hänen kehonsa rasvaa ongelma-alueilta ja siirrettiin sitä takamukseen. Candy Charmsin keho on hänen työpaikkansa, sillä hän tienaa itseään esittelemällä.

(Kuva on poistettu Instagramista)