Dramaattinen video Tampereen keskustan tulipalosta – savupatsas syöksyy maan alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella tapahtui tällä viikolla poikkeuksellinen tulipalo, kun ydinkeskustassa tehtävä viemäriremontti johti maan alla sijaitsevan lasikuituisen viemärisukan palamiseen. Verkatehtaankadun ja Rautatienkadun risteyksessä kuultiin ensin kovaääninen räjähdys, minkä jälkeen viemäriaukosta alkoi syöksyä paksua mustaa ja myrkyllistä savua.

Pelastuslaitos antoi tilanteesta vaaratiedotteen, sillä maan alla sijainnut tulipalo oli poikkeuksellisen hankala sammutettava. Verkossa on julkaistu tilanteesta lukemattomia videoita, ja niistä eräässä nähdään nyt tilanne ennen kuin palokunta oli saapunut paikalle. Rautatieaseman edustalta kuvatulla videolla nähdään miten rajusti tulipalo syöksi mustaa savua keskustaan heti palon alkuvaiheessa.

@sbnyldiz

♬ alkuperäinen ääni – Sbnyldz