Hollywood-tähti Nicolas Cage näyttelee Draculaa tulevassa elokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nicolas Cage tunnetaan yhtenä Hollywoodin ahkerimmista tähdistä. Näyttelijä on viime vuosina ollut mukana niin ison rahan Hollywood-spektaakkeleissa, pienen budjetin toimintatrillereissä kuin kriitkoiden ylistämissä indie-elokuvissakin.

Nyt Nicolas Cage -faneille on tarjoiltu ilouutisia, sillä tähti on kiinnitetty näyttelemään historian kuuluisinta vampyyria. 57-vuotias Cage näyttelee Draculaa Universal Picturesin Renfield-elokuvassa. Elokuvan ohjaa Lego Batman -elokuvasta tunnettu Chris McKay.

Draculan sijaan elokuvan keskiössä on R. M. Renfield, josta vampyyri teki Bram Stokerin romaanissa avustajansa. Hollywood Reporter -lehti kuvailee Renfield-elokuvaa moderniksi, humoristiseksi seikkailutarinaksi. Renfieldiä elokuvassa näyttelee Mad Max: Fury Road ja X-Men: First Class -elokuvista tuttu Nicholas Hoult.