Machine Gun Kelly yritti tehdä vaikutuksen Megan Foxiin – puukotti itseään käteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rapista rockiin tyyliään vaihtanut Machine Gun Kelly seurustelee näyttelijä Megan Foxin kanssa. Tähti vieraili taannoin Jimmy Fallonin juontamassa The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän avautui epäinnisesta yrityksestään tehdä vaikutuksen tyttöystäväänsä.

31-vuotiaan Machine Gun Kellyn mukaan hän oli saanut Travis Barkerilta lahjaksi puukon, johon oli kaiverrettu artistin Tickets to My Downfall -levyn nimi. Tähti yritti tehdä vaikutuksen Megan Foxiin heittämällä puukon ilmaan, tarkoituksenaan napata se kiinni. Puukko kuitenkin päätyi lävistämään hänen oman kätensä.

– Seuraavana aamuna, heti Meganin lähdettyä, totesin: ”yo, tarvitsen nopeasti tikkejä”, Machine Gun Kelly muisteli.

Machine Gun Kelly, oikealta nimeltään Colson Baker, ja Megan Fox alkoivat seurustelemaan pian näyttelijän ja Brian Austin Greenin eron jälkeen vuonna 2020. Pariskunta on nähty usein läheisissä tunnelmissa julkisuudessa.