Himokselle uusi raskaan musiikiin festivaali – mukana Within Temptation, Amorphis, Amaranthe…

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jämsän Himos Parkin tapahtumakattaus kasvaa ensi kesänä entisestään. Tapahtuma-alueella järjestetään elokuussa uusi raskaampaan musiikkiin keskittyvä Himos Metal Festival. Himos Metal Festivalissa nähdään ensi kesänä Stand My Ground -hitistään tunnettu sinfonisen metallin yhtye Within Temptation.

Lavalle nousevat myös pitkän linjan suomalainen metalliylpeys Amorphis, ruotsalais-tanskalainen Amaranthe sekä ruotsalaiset Pain ja Dynazty. Suomalaisia julkistuksia edustavat Beast in Black, Sonata Arctica, Stratovarius ja Northern Kings.

– Himoksen tapahtuma-alue majoitusmahdollisuuksineen ja palveluineen on mahtava ympäristö järjestää elämyksellisiä tapahtumia. Elokuussa päästään suvikekkereiden päätteeksi laittamaan niskat vetreiksi ja nyrkit ilmaan loistavan raskaamman sarjan musiikin kanssa, hehkuttaa promoottori Timo Isomäki.

Himos Metal Festival järjestetään 5.-6. elokuuta 2022. Tapahtumaan myydään erikoishintaisia 109 euron lippuja ja 179 euron VIP-lippuja 9. tammikuuta 2022 saakka, minkä jälkeen lippujen hinnat nousevat ja tarjoille saapuu myös yhden päivän lippuja.