Porvoon Giganttiin murtauduttiin elokuvatyyliin seinän läpi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Porvoon Gigantti-tavarataloon murtautui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kolme miestä. Paikalle hälytetyt poliisit kuitenkin ottivat epäillyt kiinni ennen kuin he onnistuivat pakenemaan paikalta saaliinsa kanssa.

Poliisin mukaan epäillyt olivat nousseet rakennuksen kattotasanteelle ja murtauduneet liikkeen sisätiloihin seinärakenteisiin leikkaamansa reiän kautta. He olivat ennen poliisin saapumista ehtineet kerätä ja pakata lähes kaikki liikkeessä esillä olleet kannettavat tietokoneet ja pelikonsolit kasseihin. Osa esineistä oli jo ehditty nostaa katolle.

– Teko oli tehty varsin ammattimaisesti, poliisin tiedotteessa kuvaillaan.

Kiinniotossa käytettiin poliisin mukaan apuna poliisikoira Oskua. Kiinniotettujen jäljiltä takavarikoitiin muun muassa radiopuhelimia, joilla epäillyt olivat pitäneet yhteyttä toisiinsa. Epäillyt ovat pidätettyinä ja tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä törkeä varkaus.