Kylie ja Kendall Jenner ihastuttavassa lapsuuskuvassa – tunnistaisitko?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Cosmetics -meikkituotteistaan tunnettu Kylie Jenner laajensi taannoin liiketoimiaan Kylie Swim -mallistoon, joka sai kuitenkin tyrmäävän vastaanoton. Kylie Swim -tuotteita on arvosteltu rajusti muun muassa sosiaalisessa mediassa. Nyt hänet nähdään lapsuuskuvassa.

Kendall Jenner juhli taannoin syntymäpäiväänsä ja sen kunniaksi Kylie julkaisi hellyttävän lapsuuskuvan siskoksista. Kuva on saanut valtaisan suosion, sillä siitä on tähän mennessä tykätty jo lähes kahdeksan miljoonaa kertaa.

Kylie Swim -malliston saamassa kritiikissä asujen materiaalia kuvailtiin heikkolaatuiseksi ja halvan oloiseksi. Kritiikkiä keräsi myös se, ettei uimapuvuissa ollut vuorausta tai pehmustusta. Uimavaatteiden epäiltiin olleen suunniteltu ainoastaan laihoja ja vain tietynlaisia vartalotyyppejä silmälläpitäen. Twitterissä ihmeteltiin, voiko uimapukuja käyttää kukaan jolle ei ole tehty kauneusleikkauksia.