Oikea pappi vihki Keanu Reevesin ja Winona Ryderin leffakuvauksissa: ”Olemme kai naimisissa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Keanu Reeves ja Winona Ryder on nähty uransa aikana lukuisissa samoissa elokuvissa. Nyt Reeves on paljastanut, että kaksikosta on saattanut tulla vahingossa muutakin kuin vain kollegoita. Heidät nimittäin vihittiin vuonna 1992 ilmestyneen Dracula-elokuvan kuvauksissa.

Ohjaaja Francis Ford Coppola palkkasi Bram Stokerin Dracula -elokuvan kuvauksiin todellisen romanialaisen papin. Koko Reevesin ja Ryderin hahmojen vihkimisseremonia kuvattiin elokuvaa varten. Reeves toteaakin Esquire-lehden haastattelussa kaksikon olevan tämän vuoksi teknisesti naimisissa.

– Winonan mielestä me olemme. Coppolan mielestä me olemme. Olemme kai siis naimisissa Jumalan silmissä, Reeves paljasti haastattelijan kysyessä asiasta.

Reeves ja Ryder ovat näytelleet yhdessä Draculan lisäksi elokuvissa Hämärän vartijat, Pippa Leen yksityiset elämät ja Destination Wedding. Keanu Reeves nähdään valkokankaalla seuraavaksi joulukuussa ensi-iltansa saavassa elokuvassa The Matrix Resurrections.