Jessica Edström pulahti uimaan näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan.

Nyt kurvikas DJ-kaunotar on poseerannut Meksikossa, jossa hän pulahti uima-altaaseen. Yllään Jessicalla oli violetit biksut, joiden alaosassa ei oltu ainakaan kangasta tuhlattu. Koko muistutti nimittäin lähinnä postimerkkiä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.