Joulusesonki alkoi Netflixissä – jouluelokuva nousi Suomen listaykköseksi

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulun lähestyminen on alkanut näkymään myös suoratoistopalveluiden valikoimissa ja katsotuimpien nimikkeiden listoilla. Netflixin katsotuimmaksi nimikkeeksi on kiilannut tuore jouluaiheinen elokuva.

Netflixin Suomen katsotuimpien elokuvien ensimmäiselle sijalle kohosi maanantaina 29. marraskuuta Poika nimeltä joulu, eli A Boy Called Christmas. Netflix-alkuperäistuotanto kertoo Nikolas-nimisestä pojasta, joka löytää kohtalonsa tonttujen asuttamasta taianomaisesta maasta. Muun muassa Sally Hawkinsin ja Jim Broadbentin tähdittämä elokuva perustuu Matt Haigin samannimiseen kirjaan.

Myös listan kolmannella sijalla nähdään sesonkiin liittyvä romanttinen komedia Linna jouluksi. Toiseksi katsotuin nimike on eteläkorealainen kauhusarja Hellbound ja neljänneksi katsotuin puolestaan Ryan Reynoldin, Dwayne Johnsonin ja Gal Gadotin tähdittämä Red Notice.