Kanye Westin epätoivoisuus kasvaa – julkaisi pusukuvia Kim Kardashianista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on sanonut suoraan, että ei koe eronneensa Kim Kardashianista. Mies on myös myöntänyt, että haluaisi perheensä takaisin. Hän katuu seitsemän vuoden avioliiton aikana tekemiään virheitä.

Kanye West on julkaissut Instagramissaan vanhan valokuvan, jossa hän suutelee Kim Kardashianin kanssa. Kuva on julkaistu Tarinat-osiossa. Lisäksi mies on julkaissut kuvakaappauksen TMZ-lehden uutisesta, jossa hän väittää Jumalan saattavan hänet uudestaan parisuhteeseen Kim Kardashianin kanssa, Page Six uutisoi.

Kanye West näyttää kärsineen eniten siitä, että Kim Kardashian on siirtynyt elämässään eteenpäin ja seurustelee nykyisin koomikko Pete Davidsonin kanssa. Westillä on Kardashianin kanssa neljä lasta, kahdeksanvuotias North, viisivuotias Saint, kolmevuotias Chicago ja kaksivuotias Psalm.