Blind Channel suuntaa kattavalle Euroopan kiertueelle – vierailee 11 maassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Violent popiksi musiikkiaan kuvaileva oululainen Blind Channel nousi koko maailman huulille edustettuaan Suomea vuoden 2021 Euroviisuissa. Ensi syksynä yhtye suunnistaa mittavalle Euroopan kiertueelle.

Elokuun lopussa alkavalla kiertueella Blind Channel nähdään pääesiintyjänä muun muassa Saksassa, Briteissä, Hollannissa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa ja Venäjällä. 31. elokuuta Saksan Hampurista alkava kiertue kattaa 11 maata ja lähes 30 keikkaa.

– On mieletöntä suunnata kattavalle Euroopan headline-kiertueelle, jossa keikkapaikat ovat parhaimmillaan liki 2000 hengen kapasiteetin saleja. Sick & Dangerous -kiertueella tullaan kuulemaan myös ensimmäistä kertaa tuotantoa kesällä julkaistavalta uudelta albumilta. Tästä tulee suuri vuosi, yhtye hehkuttaa tiedotteessa.

Kyseessä ei ole Blind Channelin ainoa Euroopan kiertue ensi vuonna, sillä alkuvuodesta yhtye kiertää yhdessä Eskimo Callboy -yhtyeen kanssa. Blind Channel esiintyy seuraavaksi Suomessa ikärajattomilla keikoilla Tornion Teatriassa 10. joulukuuta, Nivalan Tuiskulassa 11. joulukuuta ja Silja Europalla 18. joulukuuta.