Fazerin Patukat-joulukalenteriin päätyi moka – video paljastaa miten sen voi korjata

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fazerin Patukat -joulukalenterien luukkujen takaa paljastuu sen nimen mukaisesti makeisvalmistajan suosittuja suklaapatukoita. Osaa kalenterin ostaneita on kuitenkin saattanut odottaa hieman toisenlainen, harmillinen yllätys.

Patukat-kalentereihin päätyneitä mokia on puitu sosiaalisessa mediassa. Osalla patukat on sijoiteltu luukkuihin niin, että niitä on ollut hankala saada pois. Osa on puolestaan ihmetellyt luukuista paljastuttua eri patukoita kuin muilla kalenterin ostaneilla.

Fazer on kommetoinut virhettä Instagramissa. Yhtiön Instagram-videolla kalenterien sisusosan kerrotaan päätyneen joissain tapauksissa pahvikuoren sisään väärin päin. Samalla tarjotaan vinkki ongelman korjaamiseksi.

– Tontuillemme on joulukiireessä saattanut käydä pakkausvirhe. Isot tonttupahoittelut! Vinkki tontuiltamme, kuinka erehdyksen voi korjata, löytyy videoilta, Fazer suomen Instagramissa kerrottiin.