Satakiloiset siskot -sarjan tähti pulassa – tuholaiset valtasivat kodin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuva Amy Slaton sai sisarensa Tammyn kanssa oman realitysarjan. Kaksikon Youtube-kanavista oli tullut jättihitti heidän kotimaassaan, jolloin televisioyhtiö päätti antaa heille oman ohjelmansa. Sarjassa on seurattu siskosten elämää ja muun muassa pyrkimyksiä saavuttaa terveellisimpiä elintapoja.

Amy Slaton on laihtunut ja saanut vauvan. Hän on kuitenkin voimaton kotinsa ongelmien edessä. Hänen talossaan asuu hiirten ja torakoiden yhdyskunta. Nainen häpeää asiaa äärimmäisen paljon, mutta ymmärtää, että hänen on haettava apua. Hän on palkannut kotiinsa ammattijärjestäjiä ja sen jälkeen tuholaismyrkyttäjän.

– Olemme täällä auttamassa sinua, emmekä tuomitsemassa sinua, kertoo ammattijärjestäjä Amylle.

Amy voi huonosti, koska on aiemmin saanut runsaasti vihapuhetta niskaansa kotivideoilla näkyneiden ötököiden takia. Jopa nyt kuvatussa videokatkelmassa näkyy, kuinka torakka kiipeää seinää pitkin Amyn takana.