Varkaudessa murtauduttiin apteekkiin ja kauneushoitolaan – poliisi sai toisen ryökäleen kiinni

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisilaitos kertoo keskiviikkona Pohjois-Savossa tapahtuneesta murrosta. Vartija oli ottanut kiinni Käpykankaan apteekkiin ja läheiseen kauneushoitolaan murtautuneen miehen Varkaudessa keskiviikkona aamulla noin kello 05:00.

Vartioimisliikkeelle oli tullut hälytys Käpykankaan apteekista. Vartija otti tapahtumapaikalta kiinni varkautelaisen noin 20-vuotiaan miehen. Kiinniotetun miehen rikoskumppani, tummiin vaatteisiin ja pinkillä kassilla varustautunut mies, oli poistunut paikalta polkupyörällä.

Asiaa selvitettäessa havaittiin, että läheiseen kauneushoitolaan oli myös murtauduttu. Anastetusta omaisuudesta ei toistaiseksi ole tietoa. Kiinniotettu mies on aiemmin murtautunut samaan apteekkiin, miehen rikoskumppanin henkilöllisyys on myös poliisin tiedossa.