Cheyenne Järvisen peilikuva saa miesten sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Helsinki -kilpailuista vuosia sitten julkisuuteen ponnistanut ja taannoin elämänmuutoksen tehnyt kohukaunotar Cheyenne Järvinen tunnetaan nykyisin lähinnä upeista kuvistaan sosiaalisessa mediassa. Parhaillaan fitness-kilpailuihin ensi vuodelle valmistautuva tuleva liikunnanohjaaja on viime aikoina aiheuttanut keskustelua rohkeilla somekuvillaan.

Nyt Cheyenne esittelee paljaita pakaroitaan sosiaalisen median seuraajilleen, kun hän on kuvannut takapuolensa peilin kautta. Tarkoitus taisi olla esitellä joulukalentereita, mutta takapuoli varasti kuitenkin kuvassa kaiken huomion. Taannoin Järvinen kommentoi julkisesti peppukuviaan.

– Mikä paljaissa pakaroissa ärsyttää? Miksi naisen paljaat pakarat ärsyttävät, vihastuttavat jopa halveksuttavat? Tervetuloa elämääni naisena. Elämään, jossa tekemiseni liitetään automaattisesti joko miehiin liittyväksi tai toimintaani pidetään muutoin typeränä ”tyttöjen juttuna”, jota vähätellään ja pidetään vähäjärkisenä, Cheyenne Järvinen kirjoitti aiemmin.

– Halu postata itsestä omasta mielestään onnistuneita kuvia Instagramiin, joka perustuu juurikin kuvien jakamiseen. Yllättävää vuonna 2021? Ilo ja tyytyväisyys omaan itseen. Oman kovan työn näyttäminen. Pakaroiden ihaileminen. Kyllä, luit oikein. Osaltaan tämä liittyy tietenkin mun kisaamiseen, toisaalta vallitseviin kauneusihanteisiin. Ihailen hyviä pakaroita ja minullakin on hyvät sellaiset. Miksen silloin näyttäisi niitä? Järvinen kysyy ja lisää hakevansa myös reaktioita ja huomiota.