Hirveää vai upeaa? Crazy Frog teki paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alun perin soittoäänistä ja myöhemmin musiikkivideoista sekä radioaalloilta tutuksi tullut Crazy Frog raivostutti ja hauskuutti ihmisiä 2000-luvun alussa. Nyt mobiiliyhtiö Jamban hahmo on tehnyt paluun sopivasti korona-ajan keskellä. Crazy Frogin tuore Tricky-single on uusiksi laitettu EDM-versio hiphop-kokoonpano Run-DMC:n It’s Tricky -hitistä. Crazy Frogin uudella tulemisella yritetään vedota TikTok-yleisöön.

– Kun aloitimme Crazy Frogin, TikTokia ei vielä ollut olemassa. Juuri nyt TikTok on kuitenkin supertärkeä. Se on käytännössä ihmisten ykkösalusta uuden musiikin ja musiikkiin liittyvien hauskojen asioiden jakamiseen, Sony Musicin tuotantopäällikkö Wolfgang Boss hehkuttaa.

Ilman housuja toikkaroineen sinisen sammakon nimissä julkaistiin aikoinaan muun muassa cover-versio Harold Faltermeyn Axel F -hitistä. Kappale kiri muun muassa Iso-Britannian singlelista ensimmäiselle sijalle yhdeksäksi viikoksi Coldplay-yhtyeen ohi.