Nicki Minaj’n poseeraus venyttää sääntöjen rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Nicki Minaj on totuttu näkemään rohkeissakin kuvissa, mutta tähden taannoinen otos nousi otsikoihin hieman yllättävämmissä merkeissä. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamat pinkin sävyiset kuvat lisäsivät nimittäin Crocs-muovikenkien kysyntää hurjalla tavalla. Äskettäin kurvikas supertähti twerkkasi näyttävästi hotellin käytävällä, mutta nyt hän poseeraa estottomasti.

Nicki Minaj nähdään nimittäin hänen tuoreessa päivityksessään täysin alastomana. Kuvasarjassa supertähti juhlistaa syntymäpäiviä myös muun muassa kakun kera. Synttäreiden kunniaksi hän on kuitenkin hienosti pukeutumisen sijaan riisunut viimeisetkin vaatteensa.

Page Six Style -sivuston mukaan Nicki Minajin tuoreet kuvat aiheuttivat jopa 4 900 prosentin piikin vaaleanpunaisten Crocs-kenkien myynnissä. Kiinnostus kenkiä kohtaan oli niin suurta, että Crocsin viralliset sivut jopa kaatuivat hetkeksi. Minajin lisäksi lukuisat muutkin räppärit poptähdet, kuten Post Malone, Justin Bieber, Bad Bunny ja Questlove, ovat edustaneet julkisuudessa Crocseissa.