Taylor Ross ei takuulla jätä isejä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana muutama vuosi sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Tyylikkäitä kuvia usein varsinkin sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Nyt Taylor on paistatellut upeassa sosiaalisen median kuvassaan oransseissa biksuissa. Otoksensa yhteydessä hän pohdiskelee, että rusketus on tainnut tällä kaudella muodostua hieman epätasaiseksi. Aika näyttää onnistuuko kaunotar korjaamaan tilanteen lähiaikoina.

Kanadalaisen Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.