Näyttelijä Jennifer Aniston raskaushuhuista: ”Eivät tiedä mistään mitään”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Jennifer Anistonista liikkui aiemmin huhuja, että hän odottaisivat ensimmäistä lasta hänen ex-miehensä Justin Therouxin kanssa. Anistonin uutisoitiin odottavan ihmevauvaa. Lehdet pursusivat kuvia naisen pyöristyneestä vauvavatsasta ja mediat kertoivat lähipiirin paljastaneen, että pariskunta odotti innolla esikoistaan.

Aniston kertoi syöneensä lounaaksi tuhdin burgerin, minkä vuoksi häntä harmitti se, että lehdistön mukaan hänen täytyi olla joko raskaana tai lihava. Hän tiedotti asiasta Huffington Postissa, koska ei käytä sosiaalista mediaa. Hän koki raskaushuhut loukkaavina.

– Tilanne on se, että heillä ei ole hajuakaan henkilökohtaisesta terveystilanteestani miksi en voi tai voinko ylipäänsä edes saada lapsia? He eivät tiedä mitään. Raskaushuhut olivat loukkaavia ja ilkeitä, 52-vuotias Aniston napautti The Hollywood Reporter -lehdelle.