Sini Sabotage aurinkolomalla – poseerasi uima-altaalla somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Sini Sabotage tuli suurelle yleisölle tunnetuksi hänen vuonna 2013 julkaistusta Levikset repee -singlestä, jolla on Spotifyssa jo lähes 10 miljoonaa kuuntelua. Poptähti julkaisi taannoin toisen albuminsa Blueberry Makkonen. Faneilleen hän jakaa sosiaalisessa mediassa ajoittain upeita kuvia arjestaan ja poseerauksistaan.

Nyt poptähti nähdään poseeraamassa auringosta nautiskellen lomareissullaan. Uima-altaan reunalla leppoisasti aurinkotuolissa makoileva neitokainen saa varmasti monet huokaisemaan, sillä joulukuun pakkasissa moni haaveilee aurinkolomasta.

Sini Sabotage on käyttänyt viime vuosien aikana paljon eläimiä ja eläinkuoseja visuaalisessa ilmeessään ja taannoin hän osoitti omaavansa myös käden taitoja, sillä hän valmisti itselleen uudet bikinit alusta saakka. Sini esitteli bikiniensä tekemisen prosessin alusta loppuun saakka sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan videolla, jossa hän tietenkin poseerasi myös itsekin ne yllään.