Ciara twerkkasi puolialastomana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. 35-vuotias Ciara sai taannoin miehensä Russell Wilsonin kanssa jo kolmannen lapsensa. Pojalle annettiin nimeksi Win Harrison Wilson.

Nyt Ciara on jatkanut rohkeiden julkaisujensa sarjaa, sillä tällä kertaa hänet nähdään twerkkaamassa puolialastomana rantahiekalla. Tunnelma on vähemmästäkin katossa, sillä lattarimusiikki näyttää saavan myös estottoman popkaunottaren liikehtimään.

Ciara on osoittanut useaan otteeseen palautuvansa raskaudesta aina ennätysvauhtia, mikä on mahdollistanut myös tähden palaamisen töihin. Tälläkin kerralla tähti näyttää olevan vanhoissa mitoissaan jo nyt kun vauvan syntymästä on vasta puoli vuotta aikaa.