Courtney Stodden haastaa jopa Megan Foxin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona maailmanmaineeseen noussut kohujulkkis Courtney Stodden on julkaissut syksyn aikana huolestuttavia kuvia mielenterveydestään. Yleensä päästä varpaisiin tällätty nainen on kertonut karua todellisuutta paniikkihäiriöistä, ahdistuksesta ja masennuksesta.

Taannoin Courtney ilmoitti seuraajilleen ryhtyvänsä 30 päivän sometauolle, joka on nyt tainnut loppua. Hänet nähdään nimittäin kurvikkaana ja poseeraamassa biksuissa rannalla. Upea tummaverikkö haastaa ulkonäössä jopa Megan Foxin, joka on valittu useasti maailman kuumimpien naisten joukkoon.

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on ottanut etäisyyttä pintaliitoelämään. Nainen on keskittynyt omaan hyvinvointiinsa ja tasaisempaan elämänrytmiin. Hän on myös kokeillut päihteetöntä elämää.