Elon Muskilta hervoton päivitys Sanna Marinin altistumisbileistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on kohistu viikon ajan pääministeri Sanna Marinin juhlimisesta helsinkiläisissä yökerhossa, jonne hän meni tietoisena altistumisestaan koronavirukselle. Pääministeri väittää, ettei ollut saanut tietoa altistumisesta, vaikka se oli välitetty hänelle kahdella tekstiviestillä virkapuhelimeen, jonka tulee olla aina mukana. Tämä sääntö on kaiken lisäksi Marinin itsensä johtaman valtioneuvoston laatima.

Pääministeri Sanna Marin rikkoi siis useita sääntöjä juhliessaan altistuneena ilman virkapuhelintaan. Tapaus on saanut poikkeuksellisen laajaa näkyvyyttä ympäri maailmaa ja pääministerille on irvailtu myös monissa suosituissa keskusteluohjelmissa Yhdysvalloissa. Nyt myös maailman rikkain ihminen Elon Musk on julkaissut hervottoman päivityksen Sanna Marinin juhlimisesta.

Sosiaalisen median vaikutusvaltaisimpiin henkilöihin lukeutuva Must julkaisi aiheesta meemikuvan, jossa nuori nainen ja nuori mies keskustelevat yökerhossa. Nainen kertoo miehelle olevansa Suomen pääministeri. Kuten Muskin päivitykset yleensä, tämäkin on saanut jättimäisen suosion ja levinnyt sekunneissa ympäri maailmaa. Teslan perustajalla on Twitterissä yli 66 miljoonaa seuraajaa.