Isac Elliot kotiutui armeijasta – vietti puoli vuotta Upinniemessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Isac Elliot on viettänyt kuluneen kuusi kuukautta armeijan vihreissä Upinniemessä. Hänen palveluksensa on nyt päättynyt. Hän kertoi oppineensa paljon, vaikka intti ei ollutkaan aina helppoa.

– Tänään päättyi mun intti. Vaikka välillä olikin nihkeetä, olin palveluksessa aika iloinen. Elämä armeijassa on todella simppeliä ja kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti. Opin arvostaamaan elämän pienimpiäkin iloja. Matkalla sain myös hyviä ystäviä jotka varmasti jäävät siviilielämässä läheisiksi, Isac Elliot kirjoittaa Instagramissa.

Isac Elliot nousi kuuluisuuteen 12-vuotiaana, ja tähdellä on nykyään faneja Suomen lisäksi lukuisissa muissa maissa. Tähti solmi vuonna 2019 uuden levytyssopimuksen kansainvälisen Polydor Recordsin kanssa. Hän on nyt parikymppinen ja jatkaa uraansa normaalisti.