Entinen Ihmis-Ken hämmästyttää – Jessica Alves kauniimpana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pian vuoden ajan naisena elänyt brasilialaissyntyinen Jessica Alves on saavuttanut sen ulkonäön ja persoonallisuuden, jota hän on aina haaveillut. Hän on vihdoinkin tyytyväinen itseensä ja lopettanut raskaissa ja vaativissa kauneusleikkausoperaatioissa käymisen.

Nyt hän keskittyy naiseutensa vaalimiseen ja uuden imagon muodostamiseen. Hän on ostanut talon kotimaastaan Brasiliasta ja luo uraa transsukupuolisena julkisuuden henkilönä. Jessica Alves vaikuttaa kaikin puolin tasapainoisemmalta kuin ihmis-Kenin kohuaikana.

– Jatka hymyilemistä, koska elämä on upea asia ja siinä on paljon ilon aihetta, Jessica Alves kirjoittaa Instagramissa.

Hän on osallistunut juhliin ja pukeutunut Frozen-tyyliseen asuun. Hän kertoo näyttävänsä prinsessalta, mutta tuntevansa itsensä kuningattareksi.