Poliisilla hurja takaa-ajo Forssassa – viisikymppinen kaahasi huumepäissään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisilaitos on kertonut partiota vastaan ajoneuvosta, joka päätettiin tarkastaa Forssan Ronttiskadulla noin yhdeksän aikaan perjantai-iltana 10. joulukuuta. Auton kuljettaja kuitenkin kiihdytti vauhtiaan poliisiauton kääntyessä sen perään ja kytkiessään pysäytysvalot päälle.

Kuljetta ajoi poliisia karkuun. Hän käytti huomattavaa ylinopeutta ja aiheutti useita vaaratilanteita. Saaren kansanpuistoon tultaessa lähti auto ohittamaan edellä ajanutta autoa huomattavaa ylinopeutta käyttäen ja osui tien vasemmalla puolella olevaan kaiteeseen. Pakeneva auto pääsi kuitenkin jatkamaan matkaansa.

– Härkätietä lähestyttäessä loppui kuljettajalta ajotaidot ja hän suistui oikealle kaartuvassa mutkassa, vasemmalle puolelle tietä. Auto jatkoi vielä hetken matkaansa, mutta pysähtyi sitten tien vasempaan reunaan.

Autoa kuljettanut alle 50-vuotias mies puhalsi alkometriin nollat, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumausaineita ennen ajoon lähtöä. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Autosta löytyi myös paikanetsinnässä huumausaineita sekä ampuma-asetarvikkeita.