Suosituimmat emojit 2021 listattiin – tunnistatko suosituimmat?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emojeista on tullut monille älylaitteita käyttäville merkittävä osa viestittelyä. Nyt digitaalisisia symboleita säätelevä voittoa tavoittelematon Unicode Consortium -järjestö on listannut vuoden suosituimmat emojit.

Maailman suosituin emoji oli jälleen mielipiteitä jakava itkunauruhymiö. Jopa yli viisi prosenttia kaikista käytetyistä emojeista on järjestön mukaan itkunauruhymiöitä. Toiseksi suosituin emoji oli punainen sydän.

Kolmanneksi suosituin emoji oli vuonna 2021 niin ikään mielipiteitä jakava itkunauruhymiön sukulainen, nauraa kippurassa -emoji. Neljäntenä listalla on ylöspäin osoittava peukku ja viidentenä sekä surun että ilon symbolina käytetty ääneen itkevä emoji.

Suosituimmat emojit 2021:

1. 😂

2. ❤️

3. 🤣

4. 👍

5. 😭

6. 🙏

7. 😘

8. 🥰

9. 😍

10. 😊