Torille! Ellen DeGeneres hehkutti suomalaista viihdeohjelmaa: ”Maailman onnellisin maa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin televisiotähtiin lukeutuva Ellen DeGeneres on vaikuttaja, jonka sosiaalisen median päivityksiä seuraa nykyisin jo yksin Facebookissa huikeat 39 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Keskusteluohjelman emäntä on nyt tehnyt historiaa ja hehkuttanut suomalaista viihdeohjelmaa sosiaalisessa mediassa.

Kyse on tuoreesta Game of Games -viihdeohjelmasta, jota juontavat Janne Kataja ja Aku Hirviniemi. DeGeneres julkaisi valtaosalle seuraajajoukolleen kuvan, jossa molemmat herrat nähdään. Facebook-päivityksen yhteydessä kerrottiin Suomen olevan maailman onnellisin maa, ja ohjelman myötä vielä sitäkin onnellisempi.

– The world’s happiest country has become even happier! Finland, don’t miss “Game of Games” tonight on MTV3 at 7:30 PM, Ellen Degeneresin käyttäjätilillä kirjoitetaan.

Kuva: Ellen DeGeneres