Nyt meni liian pitkälle? Tyrannosaurus Rexille puettiin jouluinen villapaita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuosien aikana yleistyneessä trendissä jouluun valmistaudutaan pukemalla päälle kirjava neulepaita. Nyt jopa maailmankuulussa museossa esillä oleva tyrannosaurus on saanut uuden jouluisen ilmeen.

Lontoon luonnontieteellisessä museossa, Natural History Museumissa on esillä aidonkokoinen animatroninen tyrannosaurus rex. Tänä vuonna dinosaurusnuken päälle puettiin jouluteemainen neulepaita. Kierrätysmateriaalista valmistettua tummansinistä, punaista, valkoista ja vihreää paitaa koristavat dinosaurus- ja kuusiaiheiset kuviot.

Neulepaidan on suunnitellut jouluisiin vaatteisiin erikoistunut British Christmas Jumpers -vaatemerkki. Paitamallia myydään Natural History Museum -museon verkkokaupassa myös ihmisten kokoon ja vartalotyyppiin sopivampina malleina.