90 Päivää morsiamena -sarjan Jesse lähti ensitreffeille – ilta päättyi katastrofiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjasta tutut Jesse Meester ja Jeniffer Tarazona ovat rakastuneet ja ryhtyneet parisuhteeseen. He molemmat ovat olleet mukana sarjassa aiemmin, mutta eri yhteydessä. Jesse muistetaan draamapitoisesta suhteestaan Darcey Silvaan.

Sen sijaan Jennifer on sarjassa esiintyneen Tim Malcolmin ex-tyttöystävä. Kun kaksikko vihdoinkin tapasi ensimmäisen kerran kasvotusten Kolumbiassa, oli heidän välillään säkenöivä kemia käsinkosketeltavaa. Ensitreffit kuitenkin päättyivät katastrofiin.

Kaksikko pukeutui parhaimpiinsa ja suuntasi ravintolaan. Valitettavasti annokset olivat vääriä, tarjolla ei ollut punaviiniä ja ravintolassa käveli koira. Jesse sanoi suoraan, että ilta olisi voinut mennä myös paremmin. Jennifer on lähinnä huolestunut, koska Jesse ei ole suudellut häntä.