Lila Moss on upea kaunotar – tässäkö tuleva supermalli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Mossin tytär Lila Grace Moss on lähtenyt seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja ryhtynyt tavoittelemaan uraa mallimaailmassa. 18-vuotias Lila nähtiin ensimmäistä kertaa muotinäytöslavalla viime vuonna, kun hän avasi Miu Miun kevään 2021 mallistoa esittelevään muotinäytöksen.

Sittemmin Lila Moss pääsi kokemaan äitinsä Kate Mossin kanssa ainutlaatuisen hetken kun heidät kumpikin valittiin kävelemään samaan Fendin muotinäytökseen osana Pariisin muotiviikkoja. Nyt Lila on osallistunut Diorin muotinäytökseen, jossa hänet kuvattiin myös upeisiin kuviin.

Muotinäytöksessä esitelty vaatemallisto oli ensimmäinen, jonka Fendin uusi suunnittelija Kim Jones on kyseisen merkin alla työskennellessään loihtinut. Samassa muotinäytöksessä nähtiin myös monia muita supertähtiä, kuten näyttelijä Demi Moore sekä huippumallit Naomi Campbell, Bella Hadid ja Cara Delevingne.