Missä on 66-vuotias Vilho? Katosi Porissa viikko sitten

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi etsii 6. joulukuuta kadonneeksi ilmoitettua 66-vuotiasta Vilho Salénia. Kadonnut on todennäköisesti poistunut kotoaan Porin keskustasta perjantaina 3. joulukuuta eikä hänen olinpaikastaan ole tämän jälkeen tietoa. Poliisi ei epäile rikosta.

Salénin oletetaan lähteneen liikkeelle Ford Fusion -merkkisellä henkilöautollaan. Auto on väriltään harmaa ja sen rekisteritunnus on OYR-237. Mahdolliset kadonneeseen liittyvät havainnot tulee ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai hätänumeroon 112.

Asian yksityisen luonteen vuoksi poliisi ei voi antaa asiasta lisätietoja. Poliisi ei epäile asiassa rikosta. Asialla ei ole yhteyttä toiseen Porissa tapahtuneeseen katoamistapaukseen.