Stena Line avaa uuden laivareitin Hangosta Ruotsiin

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen ja Ruotsin välille avataan uusi laivareitti. Ruotsalaisen Stena Linen uusi retti liikennöi päivittäin Hangon ja Ruotsin Nynäshamnin välillä.

Reitti avataan helmikuussa Urd-aluksella. Alkuun lähtöjä on Hangossa joka toinen päivä. Toukokuussa reitille lisätään myös Stena Gothica -laiva, minkä myötä molemmassa satamassa on päivittäinen lähtö.

Urd ja Stena Gothica -matkustaja-rahtilauttojen kapasiteetti on 1 600 kaistametriä ja 186 matkustajaa. Merimatka Hangosta Tukholmasta etelään sijaitsevaan Nynäshamniin kestää noin 13 tuntia. Kyseessä on Stena Linen ensimmäinen reitti Suomessa.

– Uusi päivittäinen Hanko–Nynäshamn-reittimme laajentaa ja vahvistaa selvästi asemaamme Itämerellä. Kehitymme asiakkaidemme mukana ja sijoitamme uuteen palveluun pystyäksemme vastaamaan rahtiasiakkaidemme kasvavaan kysyntään Itämerellä ja alueelta eteenpäin, kertoo Stena Linen pääjohtaja Niclas Mårtensson tiedotteessa.