Elizabeth Hurley sykähdyttävä näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa sosiaalisessa mediassa vähäpukeisiakaan kuvia. Ensimmäisestä Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa viime aikoina erityisesti sosiaalisen median kanavissa, joissa hän julkaisee sekä kuviaan että videoitaan. Samalla kaunotar pitää fanijoukkonsa tyytyväisenä.

Ikinuori näyttelijäkaunotar on nyt poseerannut sosiaalisessa mediassa tuttuun tapaan biksuissa, sillä hän rakastaa esitellä nuorekasta vartaloaan seuraajilleen. Tällä kertaa päivityksellä oli myös erinomainen syy, sillä näyttelijätär oli käynyt ottamassa toisen koronarokotuksen.

56-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin Extra-sivustolle jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.