Putous-sarjan uuden kauden näyttelijät julki – mukana neljä uutta kasvoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalainen viihdeohjelma Putous palaa ruutuihin uusien jaksojen voimin helmikuussa. Sarjan 14. kauden näyttelijät on nyt paljastettu. Mukana on jopa neljä uutta kasvoa.

Putouksen uuden kauden tähdet ovat Pilvi Hämäläinen, Aku Sipola, Jyri Ojansivu, Maaria Nuoranne, Aapo Oranen, Mikko Töyssy ja Pihla Maalismaa. Heistä Pilvi Hämäläinen, Mikko Töyssy ja Maaria Nuoranne ovat tulleet tutuiksi jo edellisiltä kausilta.

Uusista kasvoista Aku Sipola on tullut tunnetuksi Salatut elämät ja Uusi päivä -sarjoista. Pihla Maalismaa on puolestaan näytellyt muun muassa Hymyä!-sarjassa ja Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvassa.

Jyri Ojansivu on näytellyt Lunastus sekä Nuoren Wetherin jäljillä -elokuvissa ja teatterin lavoilla eri puolilla Suomea. Aapo Oranen on tuttu näky Mikkelin teatterista, jossa hän on ollut kiinnitettynä vuosina 2018-2020 ja 2020-2021.

Putouksen 14. kauden ohjaajana toimii aiemmin ohjelman näyttelijänä aiemmin tunnettu Mikko Penttilä ja pääkäsikirjoittajana Frans Åkenberg. Sarjaa juontaa edelliskauden tavoin Christoffer Strandberg. Putouksen uusi kausi alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaina 5. helmikuuta kello 19.30.

 

https://www.instagram.com/p/CXdRw3cLTs9/