Big Ed on tullut takaisin – tällä kertaa ilman majoneesia hiuksissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Big Ed, eli Ed Brown, on Yhdysvaltojen San Diegosta kotoisin oleva pienikokoinen mies. Hän esiintyi myöhemmin spin off -sarjassa 90 Day: The Single Life ja löysi sen kautta uuden rakkauden.

Nyt sarjassa nähdään, kuinka 56-vuotias Ed päättää luopua vanhasta ulkonäöstä ja toteuttaa itselleen hurjan muodonmuutoksen. Hän aikoo löytää oman itsensä ja muuttaa ulkonäköään ikäistensä tasolla. Hän haluaa olla Big Ed 2.0.

Miehelle leikataan siisti kampaus ja hän näyttää huomattavasti komeammalta uudessa tyylissään. Mies on kuitenkin surullinen, sillä rakkauselämä ei ole ollut yhtä onnistunutta kuin hänen hiustenleikkuu.

Aiemmin Ed kertoi hakevansa seuraa peräti kuudelta eri treffisivustolta ja ikähaarukka oli 28–32-vuotiaat naiset. Hän rakastui taannoin filippiiniläiseen Rosemarie Vega -nimiseen naiseen. Suhde ei kuitenkaan toiminut.