Pate Mustajärvi korvaa Marko Hietalan Raskasta Joulua -konserteissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken Pate Mustajärven liittyvän jo perinteeksi muodostuneeseen Raskasta Joulua -kiertueeeseen. Hänen oli tarkoitus esiintyä pelkästään Tampereen konsertissa, mutta nyt organisaatiosta kerrotaan Mustajärven olevan mukana myös Jyväskylässä ja Helsingissä.

– Eihän tämän porukan kanssa näköjään auta kuin laittaa isompaa vaihdetta silmään ja painaa entistä raskaammin kohti joululomaa, kommentoi Pate Mustajärvi.

Raskata Joulua -solistikattaus säilyy muuten ennallaan, mutta Marko Hietala joutuu jättämään kiertueen tulevat konsertit väliin sairastapauksen vuoksi. Raskasta joulu -solisteina toimivat tänä vuonna muun muassa Tarot-tähti Tommi Salmela, Charon-yhtyeen laulaja JP Leppäluoto, Sonata Arctican Tony Kakko, Battle Beast -laulaja Noora Louhimo ja Amaranthe-solisti Elize Ryd.