Anne Kukkohovi sai runtua ylittäessään Atlantin – poseeraa nyt biksuissa paratiisisaarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta ja lehtien palstoilta tunnettu mallikaunotar Anne Kukkohovi on mukana Atlantin yli -realitysarjan uudella tuotantokaudella, jossa joukko julkisuudesta tunnettuja suomalaisia purjehtii Atlantin valtameren yli. TV5-kanavalla esitettävä sarja saa pian kolmannen tuotantokauden, jonka kuvaukset ovat juuri päättyneet Atlantin ylityksen jälkeen.

Nyt Kukkohovi on paljastanut, että purjehdus vaati veronsa. Hän paljasti sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hänen kätensä on mustelmien peitossa ja naisen itsensä mukaan hän sai merimatkalla yli sata mustelmaa. Reissun jälkeen hän nukkui 20 tuntia putken. Lepo ilmeisesti auttoi, sillä nyt hän poseeraa biksuissa upealla St. Martenin paratiisisaarella Karibialla.

Atlantin yli -sarjan kolmannella kaudella haastavalle matkalle lähtivät Anne Kukkohovin lisäksi tubettaja ja laulaja Sara Forsberg, Duudsonit-tähti Jarno Laasala, Laulaja Pete Parkkonen ja huippukokki Michael Björklund. Kapteenina nähdään toiselta kaudelta tuttu Joel Harkimo. Tähtikatraan kolme viikkoa kestävä matka alkoi Portugalista, ja sen määränpäänä oli Karibian Saint Martin. Atlantin yli -sarjan kolmas kausi nähdään TV5-kanavalla ja Discovery+ -palvelussa syksyllä 2022.