IKEA aloittaa yhteistyön Woltin kanssa – lihapullia toimitetaan kotiovelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

IKEA aloittaa tänään 16. joulukuuta yhteistyön Woltin kanssa Espoossa. Asiakkaat voivat nyt tilata IKEA-ravintolan annoksia suoraan kotiovelle. Tilaus tehdään Woltin sovelluksessa ja toimitus on ilmainen.

Tilaukset tehdään Woltin sovelluksen kautta ja toimitetaan perille arkisin sekä viikonloppuisin 10.30-19. Toimitusalue on seitsemän kilometriä Espoon IKEA-tavaratalosta lähialueella. Tilattavissa ovat aikuisten ja lasten pääruuat.

Tilausvalikoimassa tulee olemaan pääruoista liha-, lihattomat ja kasvispyörykkäannokset, jotka ovat saatavilla myös lastenannoksina, sekä lohi- ja kanafileeannokset. Lisäksi tilattavissa on klassikkojälkiruokia, kuten Daim-kakku ja kanelipulla sekä IKEA-ruokajuomat.