Tuure Boelius ja muusikko Leo Stillman suhdehuhujen keskiössä – nyt tähti kommentoi asiaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen tubettaja ja laulaja Tuure Boelius on suhdehuhujen keskiössä. Huhujen taustalla on hänen ja muusikko Leo Stillmanin yhteiskuva, jonka tähti julkaisi Instagram-tilillään. Kuvassa kaksikko poseeraa kameralle läheisissä tunnelmissa.

– Tässä on hyvä olla, Boelius kirjoitti kuvatekstissä ja lisäsi mukaan sydänemojeja.

– Rakas, kommentoi Stillman kuvaa.

Kuva keräsi Instagramissa runsain määrin ihastuneita kommentteja, ja moni ehti epäillä Iholla-sarjan tuoreella kaudella mukana olleen kaksikon välillä olevan jotain muutakin kuin ystävyyttä. Boelius kuitenkin katkoi romanssihuhuilta siivet myöhemmin Instagram-tarinoissaan. Tähti totesi, että hänen elämässään toisen lähellä voi olla myös ilman romanssia.

– Sydäntä lämmittävää lulee kaikkii teidän kommenttei, mut pakko tuottaa pettymys: Olemme ystäviä, Boelius kirjoitti.

 

https://www.instagram.com/p/CXhCleQssPK/?utm_source=ig_embed