Morsiamen twerkkaus kuin strippiklubilta – paljaat pakarat kruunasivat esityksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisinaan hääjuhlissa on tapana, että morsian tai sulhanen järjestää yleisölle oman vaihtoehtoisen ohjelmanumeronsa. Esitykseen on saatettu värvätä hääseurueeseen kuuluvia bestmaneja ja kaasoja mukaan. Nyt on nähty eroottinen tanssiesitys, jossa seksikäs morsian on pääosassa.

Floridalainen morsian on pukeutunut pakarat paljastavaan pikkumekkoon ja hän on järjestänyt sylitanssin miehelleen. Naisen pepun päällä heiluvat helminauhat heiluvat villisti, kun morsian hytkyttää takamustaan tuoreen aviomiehensä silmien edessä. Taustalla kaasot järjestävät oman esityksensä hieman peittävimmissä asuissa.

Morsian on saanut arvostelua osakseen, mutta myös ymmärrystä. Jos hän haluaa twerkata omissa hääjuhlissaan, hän saa tehdä niin, eikä asia kuulu kenellekään. Kyseessä on morsiamen oma päätös.