MTV-teinivaimo kuvasi itseään kylpyhuoneessa – yksityiskohta vangitsi huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona maailmanmaineeseen noussut kohujulkkis Courtney Stodden on julkaissut syksyn aikana huolestuttavia kuvia mielenterveydestään. Yleensä päästä varpaisiin tällätty nainen on kertonut karua todellisuutta paniikkihäiriöistä, ahdistuksesta ja masennuksesta.

Nyt Courtney on kuvannut itseään alusvaatteisillaan kylpyhuoneessa ja kertonut miten hän on muuttanut suhtautumistaan vartaloonsa. Fanien yllätykseksi hän on nyt antanut karvoituksensa kasvaa ja kuvassa Stodden esitteleekin kainalokarvojaan kameralle. Päätös on aiheuttanut vilkkaan keskustelun somekuvan yhteydessä.

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on ottanut etäisyyttä pintaliitoelämään. Nainen on keskittynyt omaan hyvinvointiinsa ja tasaisempaan elämänrytmiin. Hän on myös kokeillut päihteetöntä elämää.