Seiska: Vankeuteen tuomittu missikaunotar riehui yökerhossa – ei näyttänyt absolutistilta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vuonna 2017 Miss Helsinki -kilpailuun osallistunut Karoliina Ala-Kantti tuomittiin äskettäin Helsingin hovioikeudessa kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden pituiseen ehdottomaan vankeuteen. Hän yritti saada tuomioonsa lievennystä osoittamalla, että ei käytä nykyään alkoholia ja harrastaa säännöllisesti urheilua.

Seiskan saamien tietojen mukaan törkeästä pahoinpitelystä tuomittu Karoliina Ala-Kantti on ikuistettu videolle Tampereen yössä. Video on kuvattu 6. marraskuuta, ja nainen on videolla päihtynyt. Hänet on poistettu manselaisesta ravintolasta, koska on käynyt ystävänsä kimppuun riidan päätteeksi.

Paikalle soitettiin poliisit, jotka saivat naiset rauhoiteltua. Ala-Kantti nousi otsikoihin, kun hän puukotti miesystäväänsä marraskuussa Halloween-juhlien jälkeen vuonna 2019. Hän iski veitsen miehen selkään keuhkopussiin asti. Hän kertoi hovioikeudessa käyvänsä terpiassa.