Uudesta Spider-Manista elokuvahitti Suomessa – vuoden toiseksi paras avaustulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvelin Hämähäkkimies-elokuvasarjan tuorein osa, Spider-Man: No Way Home sai ensi-iltansa 15. marraskuuta. Suositun supersankarin tuorein seikkailu on noussut hitiksi niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Spider-Man: No Way Home keräsi viikonloppuna Suomessa lähes 50 000 katsojaa. Avaustulos on Suomen elokuvasäätiön mukaan vuoden toiseksi paras. Marvel-seikkailu nousi myös saman tien vuoden katsotuimpien elokuvien sijalle kymmenen.

Deadline-sivuston mukaan Spider-Man: No Way Home keräsi avausviikonloppuna maailmanlaajuisesti yhteensä 587,2 miljoonan dollarin lipputulot. Tuoreessa elokuvassa Hämähäkkimies saa vastaansa joukon aikaisemmista elokuvista tuttuja pahiksia. Päärooleissa nähdään Tom Hollandin ja Zendayan lisäksi muun muassa Benedic Cumberbatch, Alfred Molina ja Jamie Foxx.