200 koiraa hotelliin ilotulituksia pakoon – luvassa tassuhierontaa ja herkkubuffetti

Matkailu · Terhi Piiroinen

Helsinki-Vantaan lentokentän tuntumassa sijaitseva hotelli tarjoaa koiraperheille ilotulitevapaan uuden vuoden. Raketteja ei saa ampua lentokentän lähellä, joten hotelliympäristö on rauhallinen ja hiljainen vaihtoehto lähiöiden ja kaupunkikeskustojen paukkeelle.

– Paukkuvat raketit ovat monelle koiralle kauhun paikka, jonka vuoksi myös moni koiranomistaja jännittää lähestyvää vuodenvaihdetta. Clarion Hotel Aviapolis on jo viiden vuoden ajan tarjonnut koiravieraille yöpymispaikan uudenvuodenyönä: lentokentän tuntumassa sijaitsevan hotellin huoneisiin ei rakettien melu kantaudu, ja koirat omistajineen voivat rentoutua. Tänäkin uutena vuotena Clarion Hotel Aviapoliksessa yöpyy yli 200 hauvaa, ja suurin osa vieraista ottaa mukaan kaksi karvakaveria, hotellista kerrotaan.

Koirien omistajineen on mahdollista illallistaa omissa huoneissaan tai hotellin ravintolassa, jossa karvakorville on tarjolla oma herkkubuffet. Koirien wellness-staycationin voi halutessaan täydentää rentouttavilla tassuhoidoilla ja hieronnoilla sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävillä kuntokartoituksilla.