Anna Abreun loma alkoi rajusti – pyörtyi lentokoneen vessassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalainen poptähti Anna Abreun joululoma ulkomailla ei alkanut odotusten mukaisesti. Hän paljastaa Instagramissa joutuneensa lentokoneessa onnettomuuteen, jonka seurauksena hän loukkasi jalkansa.

Anna Abreun mukaan hän stressasi ennen matkalle lähtöä mahdollista koronaan sairastumista ja vältteli parhaimpansa mukaan kontakteja muihin ihmisiin. Ennen matkaa hän sai onnekseen negatiivisen testituloksen. Tähti kertoo kuitenkin tulleensa koneessa luulotautiseksi ja tuntemaan itsellään erilaisia olemattomia oireita.

– Menin yöllä vessaan ja pyörryin. Kuulemma olin tullut täysin naamalleni lentokoneessa. Mulla meni nilkka paskaksi. Tällä hetkellä en pysty kävelemään tällä nilkalla. Olin siis stressannut itselleni kaikki nämä oireet, Abreu avautui.

Abreu kiittelee lentoemäntiä, joilta hän sai matkan aikana huolenpitoa. Thaimaassa koronatestin tulosta täytyi odotella jopa 12 tunnin ajan, mutta artistin onneksi se oli negatiivinen.

– No eihän mulla sitä koronaa ole ja all is good!, Abreu totesi.